Informații livrare

Pentru că știm cât de nerăbdători sunteți să vedeți ce surprize frumoase găsiți în produsele comandate, ne vom asigura că produsele ajung în cel mai scurt timp la destinație.

Firma de curierat va lua legătura cu voi pentru a stabili de comun acord o oră de livrare.

Perioada de livrare este de la 3 până la 5 zile lucrătoare.

Dacă termenele de expediere/livrare a comenzii nu pot fi respectate, vânzătorul va anunța cumpărătorul și îi va comunica termenul estimat pentru finalizarea livrării. În cazul în care termenul de livrare nu va fi acceptat de către cumpărător, comanda va fi anulată.

La comenzile peste 350 lei, îți asigurăm TRANSPORT GRATUIT.

În rest, costul transportului este 20 lei.

Factura fiscală se va regăsi în interiorul coletului sigilat.

Agenda fericirii este produsul a peste 100 de ore lucrate. Am pus în ea cu grijă fiecare citat, fiecare întrebare și recomandare, astfel încât să fie de un real ajutor și sprijin în călătoria de dezvoltare personală.


Din acest motiv, îți mulțumesc că ți-ai îndreptat atenția spre noi, că ai ales să cumperi de la noi, în deplină siguranță și responsabil, mai ales în această perioadă.


Ne străduim să-ți oferim cea mai frumoasă experiență și apreciem că-ți primești coletul la timp și te bucuri de produsul comandat.


La solicitarea infinitynotes.eu sau a Curierului, Clientul va face dovada identității sale, dacă e necesar prin una sau mai multe acte emise de autorități oficiale și va comunica numărul de Comandă atribuit de către Vânzător.


În cazul în care Clientul se află în imposibilitatea recepționarii Comenzii în mod personal, Comanda va fi lăsată la adresa precizată doar unei persoane cu vârstă mai mare de 18 ani și doar în cazul comunicării către Curier, a numărului Comenzii.

Nicio cerere de livrare a unei Comenzi nu va putea fi onorată dacă Clientul nu îndeplinește condițiile de mai sus.

În cazul livrării la locul de muncă al Clientului, caz în care Curierul nu poate avea acces în locația respectivă, Clientul trebuie să se asigure că poate recepționa această Comandă.


Clientul va fi contactat telefonic de către Curier în prealabil pentru a obține confirmarea prezenței acestuia la adresa și ora selectate în momentul validării Comenzii pe site.


Clientul se obligă să fie prezent la adresa de livrare indicată, în intervalul orar selectat, în caz contrar acesta va suporta taxa de transport aferentă unei posibile noi livrări. Intervalul orar va putea fi modificat, ulterior selectării, doar cu acordul Curierului.


Livrarea se consideră a fi îndeplinită de către infinitynotes.eu, la momentul predării produselor Comandate către Client la adresa selectată de acesta la momentul plasării Comenzii.