Warning: Undefined array key "options" in /home/infinit8/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/theme-builder/widgets/site-logo.php on line 93

Metoda de plată

Puteți cumpăra produsele de pe site-ul https://infinitynotes.eu folosind următoarele instrumente de plată:

 

1. Ramburs (cash) la livrarea coletului

Contravaloarea produselor și a serviciilor comandate pot fi achitate curierului chiar la livrarea acestora la adresa specificată de dumneavoastră.

 

2. Transfer bancar

Plata se poate face și prin virament bancar pe baza facturii proforme, livrarea produselor urmând a se face după intrarea sumei (contravaloarea totală a facturii) în contul nostru.

Datele necesare pentru efectuarea plății prin transfer bancar sunt:

  • SC DESIGN PATHWAYS SRL
  • CUI 36958455
  • Reg.Com. J22/142/2017 
  • Sediul social: Str. Smârdan nr.76, Iași
  • Banca Transilvania, Cont IBAN: RO30BTRLRONCRT0380847501

 

3. Prin Card bancar

 

Pentru plățile cu carduri de credit / debit emise sub sigla Visa și MasterCard (Visa / Visa Electron și Mastercard / Maestro) este folosit sistemul 3D Secure elaborat de serviciul eBTpay. Acest sistem asigură tranzacțiilor on-line același nivel de securitate ca și cele realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comerciant.

3D Secure asigură în primul rând că nici o informație legată de cardul tău nu este transferată sau stocată, la nici un moment de timp, pe serverele ElectroFun sau pe serverele eBTpay, aceste date fiind direct introduse în sistemele Visa și MasterCard. În plus, 3D Secure este un sistem de autentificare a identității posesorilor de carduri în mediu electronic. Procesul de autentificare a posesorului cardului se face pe baza codului de securitate cunoscut numai de posesor și se desfășoară numai pe serverele Visa sau MasterCard, după caz.

Sistemul 3D Secure permite efectuarea de cumpărături on-line cu orice card emis sub licența Visa sau MasterCard, inclusiv cele de debit și cele electronice Maestro și Visa Electron. Sunt acceptate și cardurile virtuale emise de aceste organizații.