Warning: Undefined array key "options" in /home/infinit8/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/theme-builder/widgets/site-logo.php on line 93

Termeni și condiții

 1. Definiții
 2. Drepturile de proprietate intelectuală
 3. Exonerarea de răspundere
 4. Limita accesului la site
 5. Prelucrarea datelor cu caracter personal
 6. Prețul
 7. Comanda
 8. Facturare – plăți
 9. Livrare
 10. Campanii promoționale
 11. Politica de retur
 12. Forță majoră
 13. Soluționarea conflictelor. Legea aplicabilă
 14. Fraudă
 15. Dispoziții finale

 

Folosirea acestui site implică acceptarea termenilor și condițiilor de mai jos. Recomandăm citirea cu atenție a acestora. Design Pathways SRL își asumă dreptul de a modifica aceste prevederi fără o altă notificare. Cea mai recentă versiune poate fi accesată în această pagină.

Accesul/vizitarea acestui website de către dumneavoastră se supune Termenilor și condițiilor de utilizare și implică acceptul explicit al dumneavoastră cu privire la acestea și reprezintă înțelegerea dintre părți.

Domeniul https://infinitynotes.eu este deținut de către Design Pathways SRL, cu sediul social în Iași, str. Smârdan, nr. 76, jud. Iași, înmatriculată la Oficiul Registrului Comerțului de pe lângă Tribunalul Iași sub nr. J22/142/2017, având CUI 36958455. Utilizarea acestei mărci, a domeniului sau a numelor de comercializare, siglelor și emblemelor, în forma directă sau “ascunsă” (de tipul, dar nu limitat la, meta taguri sau alte tehnici de indexare, căutare web) fără permisiunea prealabilă scrisă este interzisă și se pedepsește conform legii.

Navigarea pe site-ul https://infinitynotes.eu, urmată de Comandă, echivalează cu citirea, înțelegerea și acceptarea expresă a termenilor de mai jos de către orice Client.

În caz de divergență sau neînțelegeri între https://infinitynotes.eu și Client, se vor aplica Termenii și condițiile valabile la momentul Comenzii.

 

1.Definiții

Utilizator – orice persoană care vizitează site-ul https://infinitynotes.eu

Consumator – orice persoană fizică sau grup de persoane fizice constituite în asociații, care acționează în scopuri din afara activității sale comerciale, industriale sau de producție, artizanale ori liberale.

Produse și Servicii – orice produs sau serviciu menționat în Comandă, care urmează a fi furnizate de către Vânzător, Clientului.

Comandă – un document electronic ce intervine ca formă de comunicare între Vânzător și Client prin care Clientul își exprimă intenția de a achiziționa anumite Produse și/sau Servicii și să facă plata acestora.

Vânzător – societatea Design Pathways SRL, cu sediul social în Iași, str. Smârdan, nr. 76, jud. Iași, înmatriculată la Oficiul Registrului Comerțului de pe lângă Tribunalul Iași sub nr. J22/142/2017, având CUI 36958455.

Contract – o Comandă confirmată de către Vânzător, prin care Vânzătorul este de acord să vândă și să livreze Produsele și/sau Serviciile, iar Clientul este de acord să achiziționeze, să primească și să facă plata acestor Produse și/sau Servicii.

Curier – orice persoană de drept public sau privat care prestează servicii de curierat rapid.

 

2.  Drepturile de proprietate intelectuală

Întregul conținut al site-ului https://infinitynotes.eu (imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică web, email-uri, scripturi, programe și alte date) este proprietatea https://infinitynotes.eu și a furnizorilor săi și este apărat de Legea pentru protecția drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) și de legile privind proprietatea intelectuală și industrială. Folosirea fără acordul Design Pathways SRL a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legislației în vigoare.

Design Pathways SRL poate oferi Utilizatorului/Clientului la solicitarea expresă a acestuia, printr-un acord, dreptul de a utiliza sub o formă descrisă, un anumit conținut al site-ului. Acest acord se aplică strict pentru conținutul/conținuturile definite, pe o perioadă stabilită în acord și doar pentru persoana/persoanele cărora li s-a permis utilizarea acestor conținuturi, fără a putea utiliza alte conținuturi ale site-ului https://infinitynotes.eu.

Utilizarea pe https://infinitynotes.eu a oricărui nume de marca înregistrată nu constituie reclamă pentru compania respectivă. https://infinitynotes.eu nu își asumă responsabilitatea și nu poate fi învinuită pentru pagubele apărute prin folosirea conținutului site-ului.

Încercarea de a copia, duplica, reproduce, vinde, comercializa, sau revinde Resursele noastre este strict interzisă.

Sunteţi singurul/a răspunzător/răspunzătoare de orice consecinţe, pierderi, sau prejudicii care ni se pot aduce, direct sau indirect, din cauza oricăror activităţi neautorizate conduse de dumneavoastră, aşa cum s-a explicat mai sus, şi care pot atrage după sine răspunderea civilă sau penală.

 

3. Exonerarea de răspundere

Design Pathways SRL nu garantează că site-ul, serverele pe care este găzduit, sau e-mailurile trimise de la happy@infinitynotes.eu sunt fără viruși sau alte componente informatice cu caracter potențial dăunător, că nu conține erori, omisiuni, defecțiuni, întârzieri sau întreruperi în operare sau transmitere, căderi de linie sau orice alți factori similari. Utilizatorul folosește site-ul pe riscul propriu, infinitynotes.eu fiind liber de orice răspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/vizitarea site-ului, sau ca urmare a utilizării informațiilor de pe site.

Informațiile incluse pe infinitynotes.eu au caracter informativ și sunt puse la dispoziție cu bună credință, din surse pe care Vânzătorul le consideră de încredere. În cazul în care vreunul dintre articolele publicate sau orice altă informație intră sub incidența Legii privind dreptul de autor și drepturile conexe, Utilizatorul este rugat să aducă acest fapt la cunoștință Vânzătorului la adresa happy@infinitynotes.eu , pentru a putea fi luate măsurile legale necesare.

Părerile exprimate în cuprinsul materialelor care sunt publicate în secțiunile blog literar, comunitate culturală și recenzii sunt asumate în întregime de autorii respectivelor materiale și nu implică responsabilitatea solidară a infinitynotes.eu.

Infinitynotes.eu își rezervă dreptul de a anula Comenzile pentru Produse și Servicii care sunt afișate pe site ca urmare a unor erori tehnice, sau care, din cauza unor erori tehnice prezintă prețuri evident eronate/derizorii pentru produse (prețuri pe care le poate aprecia ca fiind eronate/derizorii orice cumpărător cu un nivel mediu de pregătire).

Infinitynotes.eu, în calitate de organizator al campaniilor promoționale, nu își asumă răspunderea pentru pierderile sau deteriorările voucherului campaniei, nu este responsabil pentru voucherele falsificate sau deteriorate și își rezervă dreptul de a anula voucherul utilizat la achiziție ori de a scădea valoarea acestuia din valoarea de rambursat, în cazul returnării conform legii, a unui produs participant în campania respectivă.

Orice link-uri către alte site-uri sunt oferite numai în scopul unei accesibilități sporite a informațiilor, iar infinitynotes.eu nu își asumă nici o responsabilitate sau răspundere pentru conținutul acestor site-uri, pentru produsele sau serviciile promovate sau comercializate prin aceste site-uri.

 

4. Limita accesului la site

Design Pathways SRL garantează utilizatorului acces limitat, în interes personal (citirea articolelor, informare), pe site-ul https://infinitynotes.eu și nu îi conferă dreptul de a descărca sau de a modifica parțial sau integral site-ul, de a reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice altă manieră, în scopuri comerciale sau fără acordul prealabil scris al acestuia.

Utilizatorii site-ului https://infinitynotes.eu pot face comentarii și orice alte comunicări, pot să transmită sugestii, întrebări sau informații, dacă limbajul acestora este civilizat, iar conținutul comunicărilor nu este ilegal, obscen, amenințător, defăimător, nu tulbură în nici un fel viața privată a altor persoane, nu încalcă drepturile de proprietate intelectuală, nu conține viruși, nu servește unor campanii de promovare care nu au legătură cu https://infinitynotes.eu, nu sunt e-mailuri în masă ori orice altă formă de spam. Persoanele care vor utiliza o adresă falsă de e-mail ori vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicări în numele unei alte persoane fizice sau juridice ori în numele oricărei alte entități vor fi raportate organelor abilitate. https://infinitynotes.eu nu își asumă responsabilitatea și nici nu va putea fi obligată la nici un fel de despăgubiri pentru orice fel de daune produse de astfel de comunicări.

 

5. Prelucrarea datelor cu caracter personal

5.1. DESIGN PATHWAYS SRL colectează și prelucrează datele cu caracter personal în cadrul site-ului https://infinitynotes.eu conform Politicii privind prelucrarea datelor cu caracter personal disponibilă AICI

5.2. Consimțământul pentru primirea de newslettere/alerte cu conținut comercial se manifestă de client conform Politicii privind prelucrarea datelor cu caracter personal disponibile pe https://infinitynotes.eu

Detalii cu privire la prelucrarea datelor în vederea transmiterii de newslettere/alerte cu conținut comercial și oferte personalizate, inclusiv condițiile de dezabonare, se află în Politica privind prelucrarea datelor cu caracter personal privind magazinul online https://infinitynotes.eu, este disponibilă AICI

5.3. Categoriile de date personale prelucrate sunt: nume și prenume, adresă (domiciliu/reședință), e-mail.

Datele colectate cu privire la newslettere și alerte sunt confidențiale.

Societatea va putea selecta Utilizatorii cărora le va trimite newslettere și alerte.

Design Pathways SRL nu solicită Utilizatorilor săi prin niciun mijloc de comunicare (telefon/e-mail, etc) informații confidențiale, date despre conturi bancare, parole personale etc.

În conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2001 privind protecția datelor cu caracter personal, Design Pathways SRL își asumă obligația de a nu face disponibile către terți datele personale ale participanților fără acceptul acestora, ci doar în condițiile legii. Design Pathways SRL nu își asumă niciun fel de răspundere în cazul în care participanții își trimit datele personale în mod eronat. Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 privind protecția datelor cu caracter personal, Design Pathways SRL are obligația de a administra în condiții de siguranță datele personale pe care participanții le furnizează despre ei. Scopul colectării datelor este informarea participanților și asigurarea datelor pentru serviciile proprii de marketing și publicitate.

Pentru participarea la campaniile promoționale existente este necesar ca participanții să furnizeze datele solicitate, acestea fiind necesare identificării lor în caz de obținere a unuia dintre premiile stabilite pentru categoriile câștigătoare. Refuzul lor de a le furniza nu se conformează cerințelor regulamentului concursului și determină astfel anularea dreptului de participare la campania promoțională în curs. Conform Legii nr. 677/2001, participanții beneficiază de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a se adresa justiției.

Totodată, participanții au dreptul de a se opune prelucrării datelor personale care îi privesc și să solicite ștergerea datelor.

Pentru exercitarea acestor drepturi, aceșția se pot adresa cu o cerere scrisă, datată și semnată la Design Pathways SRL – la adresa Str. Smârdan nr.76, Iași.

 

6. Prețul

Prețul final plătit de Client este format din prețul produsului + cheltuielile de expediție și/sau încasare aferente.

Cheltuielile de expediție și/sau încasare aferente sunt detaliate pe site înainte de plasarea Comenzii de către Client.

Toate prețurile aferente produselor și serviciilor comercializate prin intermediul site-ului infinitynotes.eu sunt exprimate în Lei și conțin T.V.A. conform prevederilor legale in vigoare la momentul comercializării acestor produse și/sau servicii.

 

7.Comanda

Produsele și/sau Serviciile achiziționate prin intermediul serviciului sunt destinate exclusiv uzului personal al Clientului.

Prin finalizarea Comenzii, Clientul garantează că toate datele furnizate sunt reale și corecte, în caz contrar va fi răspunzător pentru orice consecințe determinate de aceste erori (ca de exemplu, fără a se limita la Comandă întârziată, transmisă greșit, etc).

Infinitynotes.eu nu poate fi tras la răspundere pentru informații introduse eronat, din care pot decurge întârzieri de livrare. În acest context, toate taxele de transport în vederea reexpedierii Comenzii vor cădea în sarcina Clientului. Totodată, în acest caz, infinitynotes.eu nu poate fi ținut răspunzător pentru orice eventual prejudiciu suferit de Client ca urmare a întârzierii în livrarea Comenzii.

Prin finalizarea comenzii, clientul declară în mod expres că este de acord ca un reprezentant infinitynotes.eu să îl contacteze prin orice mijloc disponibil (e-mail/telefon) pentru confirmarea Comenzii.

E-mailul prin intermediul căruia Clientul este informat asupra Comenzii plasate pe infinitynotes.eu este doar o confirmare de primire a Comenzii din partea Clientului. Contractul pentru Produsele și/sau Serviciile comandate urmând a fi încheiate în mod valabil în condițiile mai jos menționate.

Confirmarea înregistrării comenzii se va realiza în maxim 24 de ore de la plasarea acesteia pe site.

Infinitynotes.eu poate refuza o Comandă în urma unei notificări prealabile adresate Clientului, fără a exista obligații între părți și fără ca Clientul să poată pretinde daune, pentru următoarele situații:

 • eșuarea/invalidarea tranzacției online;
 • neacceptarea de către banca emitentă a cardului Clientului/a tranzacției;
 • date incomplete sau incorecte ale Clientului;
 • activitatea Clientului poate produce daune site-ului infinitynotes.eu/partenerilor;
 • cel puțin 2 (două) livrări consecutiv eșuate;
 • alte motive obiective: de exemplu fără a se limita la situația în care Clientul nu garantează că modul de plata este valid și că nu este obținut printr-o metodă frauduloasă sau există suspiciuni cu privire la modalitatea de plată.

Chiar dacă a luat toate măsurile pentru ca informația prezentată pe acest site să fie exactă și corectă, infinitynotes.eu nu poate fi răspunzător de inexactități care pot apărea în completarea de către client a formularelor din site pentru finalizarea Comenzii. Utilizatorii sunt responsabili pentru evaluarea exactității, completitudinii și utilității informațiilor furnizate în cadrul formularelor disponibile pe acest site.

În anumite situații și pentru motive justificate, infinitynotes.eu își rezervă dreptul de a modifica cantitatea Bunurilor și/sau Serviciilor din Comandă. În aceste situații infinitynotes.eu va anunța clientul la adresa de e-mail sau la numărul de telefon puse la dispoziția vânzătorului la efectuarea comenzii și va returna suma achitată (în cazul în care contravaloarea Produselor a fost achitată anterior de Client).

Contractul se consideră încheiat între Client și infinitynotes.eu în momentul primirii de către Client de la infinitynotes.eu, prin intermediul poștei electronice a confirmării de înregistrare a Comenzii.

În cazul în care un Bun și/sau Serviciu comandat de către Client nu poate fi livrat de către infinitynotes.eu, ne obligăm să informăm Clientul asupra acestui fapt și, în cazul în care Clientul a achitat anterior acestei informări contravaloarea Bunului și/sau Serviciului, să returnăm în contul Clientului contravaloarea Bunului și/sau Serviciului, în termen de maxim 14 zile de la data la care infinitynotes.eu a luat la cunoștință acest fapt sau de la data la care Clientul și-a exprimat în mod expres intenția de încetare a Contractului.

Prin plasarea Comenzii, clientul certifică faptul că a împlinit vârsta de 18 ani.

 

8. Facturare – plăți

Prețul, modalitatea de plată și termenul de plată sunt specificate în Comandă. Vânzătorul va emite către Client o factură pentru Produsele și Serviciile livrate, obligația Clientului fiind să furnizeze toate informațiile necesare emiterii facturii conform cu legislația în vigoare.

Facturile emise de Vânzător pentru Produsele aferente unor Comenzi ce vor fi livrate prin curier sau Poșta Română se vor transmite Clientului în coletul de livrare a comenzii.

Plata se poate face online (card bancar) sau ramburs.

 

9. Livrarea

Termenul standard de livrare este de 3 – 5 zile lucrătoare. Acest termen poate suferi modificări în perioadele aglomerate, noul termen fiind afișat în prealabil pe infinitynotes.eu.

Costurile livrării:

Pentru fiecare comandă plasată pe infinitynotes.eu se va percepe un cost de transport ce diferă în funcție de modalitatea de livrare selectată de client în pagina de finalizare a comenzii.

9.1. Livrare prin Curier:

– În cazul livrărilor prin intermediul Curierului, clientul va achita un cost de livrare în valoare de 20 lei.

– Comenzile cu valoare mai mare de 350 lei beneficiază de transport gratuit.

– În cazul comenzilor cu livrare în afara României se va percepe costul de livrare în funcție de țara de livrare și greutatea coletelor. Costul pentru livrările internaționale poate fi calculat de un reprezentant infinitynotes.eu în urma primirii cererii exprese de la Client la adresa de e-mail happy@infinitynotes.eu

9.2. Livrare prin Poșta Română

– În cazul livrărilor prin intermediul Poștei Române clientul va achita costul de livrare de 15.90 lei.

– Comenzile cu valoare mai mare de 300 lei beneficiază de transport gratuit.

– În cazul comenzilor cu livrare în afara României se va percepe costul de livrare în funcție de țara de livrare și greutatea coletelor. Costul pentru livrările internaționale poate fi calculat de un reprezentant infinitynotes.eu în urma primirii cererii exprese de la Client la adresa de e-mail happy@infinitynotes.eu

Atenție! Din cauza timpului foarte scurt de procesare a Comenzilor, este imposibilă operarea de modificări asupra Comenzilor deja plasate.

În cazul în care produsele sunt indisponibile (inclusiv în cazul în care prețul sau unele caracteristici ale produselor au suferit modificări ulterioare confirmării Comenzii), Design Pathways SRL va informa Clientul despre indisponibilitate, iar sumele pe care acesta le-a achitat vor fi rambursate în termen de maxim 14 zile. Clientul poate confirma modificările intervenite cu privire la prețul sau caracteristicile produselor, modificând astfel Comanda inițială, iar Design Pathways SRL va livra produsele conform Comenzii astfel modificate.

Dacă Clientul își exercită dreptul de denunțare unilaterală a contractului în termen de 30 de zile de la primirea produselor, cheltuielile de returnare a produselor sunt în sarcina clientului.

9.3. Condiții de livrare

La solicitarea infinitynotes.eu sau a Curierului, Clientul va face dovada identității sale, dacă e necesar prin una sau mai multe acte emise de autorități oficiale și va comunica numărul de Comandă atribuit de către Vânzător.

În cazul în care Clientul se află în imposibilitatea recepționarii Comenzii în mod personal, Comanda va fi lăsată la adresa precizată doar unei persoane cu vârstă mai mare de 18 ani și doar în cazul comunicării către Curier, a numărului Comenzii.

Nici o cerere de livrare a unei Comenzi nu va putea fi onorată dacă Clientul nu îndeplinește condițiile de mai sus.

În cazul livrării la locul de muncă al Clientului, caz în care Curierul nu poate avea acces în locația respectivă, Clientul trebuie să se asigure că poate recepționa această Comandă.

Clientul va fi contactat telefonic de către Curier în prealabil pentru a obține confirmarea prezenței acestuia la adresa și ora selectate în momentul validării Comenzii pe site.

Clientul se obligă să fie prezent la adresa de livrare indicată, în intervalul orar selectat, în caz contrar acesta va suporta taxa de transport aferentă unei posibile noi livrări. Intervalul orar va putea fi modificat, ulterior selectării, doar cu acordul Curierului.

Livrarea se consideră a fi îndeplinită de către infinitynotes.eu, la momentul predării produselor Comandate către Client la adresa selectată de acesta la momentul plasării Comenzii.

9.4. Recepția produselor

Clientul se obligă să semneze bonul de livrare (AWB) prezentat de către Curier la livrarea produselor comandate. De asemenea, Clientul va verifica dacă produsele sunt deteriorate sau dacă există lipsuri, iar eventualele probleme vor fi menționate în mod olograf pe bonul de livrare, pentru a putea fi luate în considerare.

Prin semnarea fără obiecțiuni a bonului de livrare (în cazul livrării prin curier) sau a oricărui alt document (în cazul ridicării de la unul din centrele Vânzătorului) de către Client la momentul recepției Produsului, Clientul recunoaște în mod expres primirea în bune condiții și în totalitate a produselor Comandate, iar orice reclamație ulterioară cu privire la viciile aparente ale Produselor nu va fi luată în considerare.

 

10.Campanii promoționale

10.1. Codurile promoționale

Codurile promoționale oferite de infinitynotes.eu prin orice promoții sunt valabile exclusiv pentru secțiunea menționată în e-mailul de transmitere a codului, cu excepția cazului în care este specificat altfel. De menționat este faptul că unele produse sunt încadrate în categoria „Excepții”, produse asupra cărora nu se pot aplica coduri promoționale, ci se achiziționează la prețul afișat pe site. Codurile promoționale pot fi folosite exclusiv în momentul plasării Comenzii, acestea nu pot fi folosite pentru a reduce valoarea Comenzii după ce aceasta a fost plasată.

Într-o Comandă se poate folosi un singur cod promoțional, pagina de Comandă nu permite utilizarea mai multor coduri în aceeași Comandă. Pentru eligibilitatea la o promoție nu este luată în calcul valoarea transportului, cu excepția cazului în care este specificat altfel. Promoțiile care au ca obiect gratuitatea sau reducerea costului transportului se aplică pentru fiecare livrare.

În cazul în care un cod promoțional a fost aplicat într-o Comandă care nu a putut fi onorată sau a fost anulată din orice motiv, Clientul are dreptul de a cere reactivarea codului promoțional respectiv exclusiv în scris, printr-un e-mail pe adresa happy@infinitynotes.eu, care să conțină id-ul Comenzii, starea acesteia, numele Clientului și codul promoțional. Acestea se reactivează pe o perioadă de maxim 30 de zile calendaristice.

Atenție! Promoțiile pe infinitynotes.eu nu se cumulează între ele, se aplică reducerea cea mai mare. Acest lucru este valabil pentru orice formă de reducere (carduri de fidelitate, coduri promoționale, vouchere cadou, reduceri procentuale de pe site, etc.) ca regulă, cu excepția situațiilor în care este menționat altfel în promoție. De asemenea, în cazul existenței unor vouchere procentuale, deținătorul unui asemenea voucher nu poate beneficia de reducerea cumulată conferită de aplicarea voucherului procentual la reducerea deja existentă în cadrul unei promoții. Anumite campanii promoționale nu se cumulează cu alte reduceri, promoții sau acțiuni de fidelizare. Acest lucru este specificat în regulamentul campaniei respective.

Infinitynotes.eu stabilește unilateral sau în colaborare cu anumiți furnizori ai săi regulamentele promoțiilor și ale concursurilor pe care le organizează pe infinitynotes.eu, acestea fiind publicate exclusiv pe site. Promoțiile sunt aplicate Comenzilor care respectă integral regulile afișate pe site, în perioada de valabilitate clar menționată și în limita stocului disponibil.

Infinitynotes.eu nu garantează disponibilitatea pe stoc a produselor pentru întreaga perioadă de promoție și poate retrage promoția fără o notificare prealabilă.

10.2. Întreruperea campaniei promoționale

În cazul unei campanii promoționale organizate de infinitynotes.eu, acesta, în calitate de organizator își rezervă dreptul de a întrerupe Campania promoțională oricând pe parcursul desfășurării acesteia, cu informarea prealabilă a consumatorilor prin mijloace de comunicare corespunzătoare (afișare pe site, informări pe e-mail etc.).

Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica oricare din condițiile stabilite în regulamentul campaniei respective, în perioada desfășurării campaniei, din motive întemeiate, dar nu înainte de a anunța publicul despre aceste modificări.

10.3. Vouchere/cupoane/coduri promoționale

10.3.1. Prevederi generale

Voucher = cod promoțional, cupon promoțional.

Fiecare voucher este identificat printr-un cod de voucher și are diverse cerințe pentru a fi valid și aplicabil. Vă rugăm să verificați cu atenție toate detaliile și informațiile de pe voucher astfel încât discountul să vă poată fi acordat.

Valoarea fiecărui voucher este specificată pe acesta.

Taxele de transport și manipulare se aplică oricărui produs achiziționat, indiferent de valoare, dacă în promoții, regulamente etc. nu se prevede altfel. Astfel, dacă un voucher impune o anumită valoare minimă de achiziție a unor produse, taxele de transport, manipulare etc. se aplică de asemenea și acestor produse. Un voucher nu se poate utiliza pentru a plăti taxele, tarifele de livrare, manipulare sau alte servicii, cu excepția cazului în care se convine altfel.

Orice articol, indiferent de promoție va avea o valoare minimă, Design Pathways nu poate comercializa produse cu valoare zero.

Clientul va achita impozitul la care este obligat prin lege în funcție de promoție.

Voucherele sunt valabile numai dacă sunt folosite pe site-ul https://infinitynotes.eu/

Voucherele interzise de lege vor fi considerate nule.

Voucherele nu sunt destinate revânzării și nu pot fi convertite în bani.

Voucherele nu pot fi înlocuite în cazul în care sunt pierdute, furate sau distruse.

Toate prevederile referitoare la fraudă, menționate pe site-ul https://infinitynotes.eu/ sunt pe deplin aplicabile în ceea ce privește fraudarea legată de vouchere, iar tentativa de fraudă va fi adusă la cunoștință organelor abilitate.

10.3.2. Condiții de aplicare

Fiecare voucher va fi limitat, astfel încât nu se admit mai multe vouchere de pe o adresă de IP/de pe aceeași adresă.

Orice promoție la care se aplică vouchere de reducere se limitează la un singur voucher per persoană fizică sau persoană juridică (identificat ca și client/utilizator/user).

Fiecare voucher este limitat la o singură utilizare și are valabilitate pentru o perioada limitată de timp, astfel cum se va menționa în Termeni și condiții aferente, în mailul de oferire a voucherului și în contul de utilizator, secțiunea „vouchere”, sau cum se menționează în fiecare promoție/ofertă în parte. Design Pathways își rezervă dreptul de a modifica sau anula aceste vouchere în orice moment, cu anunțarea prealabilă a clienților.

Nici un voucher nu poate fi aplicat altor promoții/oferte cu excepția celor strict menționate în oferta respectivă.

În cazul în care produsele pentru care a fost acordat voucherul și pentru care clientul s-a calificat la acordarea promoției nu au fost achiziționate, voucherul nu poate fi aplicabil. De exemplu, voucherele acordate pentru anumite produse care ulterior sunt anulate/returnate de către client nu pot fi considerate valide, acestea având efecte numai ca reducere aplicată acelor produse efectiv plătite.

Voucherul se aplică numai produselor/categoriilor menționate în mod expres ca fiind eligibile în promoție. Produsele care sunt excluse din promoție sunt comunicate în Termeni și condiții sau în anumite regulamente sau oferte speciale în secțiunea „excepții”. Aceste excepții includ produse care prin lege nu se pot vinde cu discount.

Ofertele promoționale nu se pot cumula în aceeași comandă. Doar un singur voucher de reducere se poate folosi per comandă.

În cazul comenzilor care conțin mai multe produse, valoarea voucherului de reducere este alocată fiecărui produs în dependență de valoarea ponderată a acelui produs din valoarea totală a comenzii, excluzând taxele de transport, manipulare și alte servicii.

Orice voucher va fi valabil începând cu data aplicării acestuia ca reducere la comanda deja efectuată. Un voucher nu se poate aplica pe o comandă plasată în trecut.

10.3.3. Anulare, refuz, retur comandă

În cazul returnării produselor achiziționate cu voucher, discountul acordat va putea fi reținut din valoarea returului.

În cazul în care o comandă la care s-a aplicat reducere prin voucher este anulată, respinsă sau returnată integral, clientului i se va returna integral suma plătită, iar voucherul își va pierde valabilitatea și nu va putea fi reactivat.

În cazul în care o comandă la care s-a aplicat reducere prin voucher și conține mai multe produse este anulată, respinsă sau returnată parțial, discountul acordat prin aplicarea voucherului nu poate fi aplicat celorlalte produse rămase în comandă dacă valoarea comenzii nu respectă condițiile ofertei/promoției. Infinitynotes.eu nu va restitui valoarea alocată din voucher pentru produsele anulate, respinse sau returnate ce fac parte dintr-o comandă cu produse multiple. Clientului i se va restitui suma achitată de acesta pentru produse.

10.4 Campanii cu produs cadou

Orice promoție la care se oferă produs cadou se limitează la 1 PRODUS CADOU oferit în perioada de campanie per persoană fizică sau juridică (identificat ca și client/utilizator/user), indiferent de numărul comenzilor înregistrat de către o persoană fizică sau juridică în perioada în care campania este în curs de desfășurare.

Condițiile de acordare a produsului cadou sunt menționate în Regulamentul fiecărei campanii desfășurate de către Vânzător.

În cazul în care există situații de fraudă identificate, Design Pathways își rezervă dreptul de a suspenda conturile astfel create și de a retrage beneficiile aferente promoțiilor sau ofertelor în curs, de a anula comenzile fără preaviz, înștiințare, alte formalități sau despăgubiri.

De asemenea, dacă o comandă la care s-a oferit produs cadou este respinsă sau returnată integral, clientul este obligat să returneze și produsul cadou în starea lui originală, nedeteriorată și nedesigilată. Condițiile integrale de retur se pot găsi la punctul 11.

 

11.Politica de retur. Dreptul de retragere

11.1. Condiții de returnare a produselor achiziționate de pe infinitynotes.eu

Vă rugăm nu lipiți etichetele de transport direct pe produs sau pe ambalajul produsului.

11.2. Produsele achiziționate la distanță se pot returna conform O.U.G. 34/2014.

Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantul că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului său, în cazul prestărilor de servicii, de la încheierea contractului. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, în termen de 14 zile calendaristice de la denunțarea contractului.
Dacă produsul returnat este în aceeași stare în care a fost livrat (în ambalajul original cu toate accesoriile și după caz cu etichetele intacte) se va rambursa integral suma plătită de client. Dacă ambalajul este deteriorat, clientul este responsabil pentru diminuarea valorii produsului și i se va opri o taxă administrativă pentru aducerea produsului la starea inițială de până la maxim 50% din valoarea produsului.

Nu se acceptă pentru returnare următoarele categorii de produse:

 • Produsele care prezintă modificări fizice, tăieturi, rupturi, arsuri, urme de folosire excesivă și/sau intervenții neautorizate etc. și nu mai pot fi adus la starea de nou a produsului.
 • Produsele incomplete, care în urma deschiderii ambalajului original nu au corespuns descrierii din punct de vedere tehnic.

Coletele se trimit la adresa: Iași, Str. Smârdan nr.76.
Design Pathways S.R.L. va înapoia contravaloarea comenzii în termen de 14 zile de la data denunțării contractului de către client, dar nu înainte de a intra în posesia bunurilor.

Procedura de retragere din contract.
Exercitarea dreptului de retragere.
Consumatorul informează Design Pathways S.R.L. cu privire la decizia de retragere din contract prin una din variantele: model formular sau o declarație neechivocă făcută pe un mediu durabil (hârtie, mail, mesaj în pagina de contact sau fax). Consumatorul are la dispoziție 14 zile calendaristice de la primirea produselor pentru a anunța retragerea din contract.

Obligațiile care revin S.C. Design Pathways S.R.L.: rambursarea integrală a sumelor primite ca plată, inclusiv costurile livrării (exceptând situația în care consumatorul a ales în mod explicit un alt tip de livrare decât livrarea standard). Rambursarea sumelor se va face folosind aceleași modalități de plată rezonabil aplicabile (în cazul plății numerar la livrare, rambursarea se va face prin transfer în cont bancar transmis neechivoc de consumator). Îndeplinirea obligației de rambursare se face în termen de 14 zile de la denunțarea contractului, dar nu înainte de recepționarea produselor.

Obligațiile ce revin consumatorului: produsele sunt înmânate la Design Pathways S.R.L. personal sau predate unei persoane autorizate (curier desemnat) fără întârziere nejustificată și în decurs de maxim 14 zile de la anunțarea deciziei de retragere din contract. Consumatorul suportă costurile de returnare. Consumatorul este responsabil doar în ce privește diminuarea valorii produselor rezultată din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor și funcționarii produselor.

11.3. Retur de produse
Puteți solicita returul de produse în următoarele cazuri:

 • Produsul livrat nu corespunde specificațiilor din site. Puteți solicita returnarea acestuia pentru înlocuire sau rambursarea integrală a contravalorii (în cazul în care produsul nu mai este disponibil).
 • Produs în colet deteriorat. Pentru produsele ale căror colete prezintă deteriorări vizibile la primirea prin curier, vă recomandăm să refuzați recepția lor. Pentru dovezi, coletul poate fi fotografiat și se poate întocmi un proces verbal împreună cu reprezentantul firmei de curierat, în care să fie menționată starea coletului din momentul livrării. Riscul de pierdere sau de deteriorare a produselor vă este transferat integral în momentul în care intrați în posesia fizică a produsului. Orice reclamație ulterioară nu va fi luată în considerare. În cazul în care se utilizează un transportator însărcinat de către consumator, riscul este transferat în momentul livrării produselor către transportator.
 • Produse livrate greșit. În cazul în care s-a livrat alt produs decât cel comandat.

Solicitările de retur se notifică pe site-ul nostru prin formularul de contact sau prin e-mail la office@designpathways.ro în termen de 48 de ore lucrătoare de la primirea produsului.

Deteriorarea produselor sau punerea într-o stare ce face imposibilă revânzarea lor duce la refuzarea returului.
Orice deteriorare a ambalajului original ce face imposibilă vânzarea produsului ca nou, duce automat la aplicarea unei proceduri de returnare supusă unor taxe administrative de readucere a produselor la starea în care au fost livrate; taxele sunt cuprinse între 0 și 50% din valoarea inițială a produsului. Cuantumul taxei administrative va fi comunicat către client la recepționarea produselor deteriorate/modificate.
Toate aceste clauze și condiții sunt prevăzute în: Ordonanța de urgență nr 34 / 2014.

Formular retur

Pentru orice detalii sau neclarități privind returnarea produselor vă rugăm să ne contactați pe email sau la unul din numerele de telefon afișate pe site.

 

12. Forță majoră

Niciuna din Părțile contractante nu răspunde de neexecutarea la termen – total sau parțial – a oricărei obligații care îi revine în baza prezentului Contract, dacă neexecutarea obligației respective a fost cauzată de forță majoră. În sensul prezentului articol, forță majoră reprezintă un eveniment independent de voința părților, imprevizibil și insurmontabil, care nu se datorează intenției sau culpei acestora, intervenit după intrarea în vigoare a Contractului și care împiedică părțile contractante să-și execute, total sau parțial, obligațiile asumate. Sunt considerate asemenea evenimente conflictele armate, mișcările sociale, incendiile, inundațiile sau orice alte calamități naturale sau restricții apărute ca urmare a unei carantine sau a unui embargo, enumerarea neavând un caracter limitativ, ci enunțiativ. Conflictele de muncă nu reprezintă forță majoră. Nu este considerat caz de forță majoră un eveniment asemănător celor de mai sus care, fără a crea o imposibilitate de executare, face extrem de costisitoare executarea obligațiilor oricăreia dintre Părți.

Partea care invocă evenimentul de forță majoră este obligată să notifice cealaltă Parte în termen de 5 zile calendaristice de la data producerii evenimentului și să furnizeze înăuntrul acestui termen dovezi necesare în acest sens. De asemenea, Partea care a invocat Forță majoră este obligată să informeze cealaltă Parte cu privire la încetarea cazului de forță majoră. În situația în care nu se face notificarea, Partea care invocă apariția evenimentului de forță majoră va răspunde pentru toate prejudiciile ivite ca urmare a omisiunii notificării cu privire la producerea/încetarea cazului de Forță majoră.

Dacă în termen de 15 zile de la dată producerii lui, respectivul eveniment de forță majoră nu încetează, fiecare Parte va avea dreptul să notifice celeilalte Părți încetarea de plin drept a acestui Contract, fără că vreuna din Părți să poată pretinde celeilalte daune-interese.

 

13. Soluționarea conflictelor. Legea aplicabilă

Contractul va fi guvernat și interpretat în conformitate cu legea din România. Părțile vor depune toate eforturile pentru a soluționa pe cale amiabilă, orice dispută decurgând din prezentul Contract, apărută între Client și Vânzător. În cazul în care acest lucru nu este posibil, litigiul va fi înaintat spre soluționare instanțelor competente.

 

14. Fraudă

Crearea de conturi multiple folosind astfel de adrese generate automat și care expiră după o perioada predefinită, pentru a putea beneficia de promoții sau oferte, sau orice comportament fraudulos în măsură să afecteze bunul mers al campaniilor, este interzisă și va fi considerată o tentativă de fraudă. Proprietarul site-ului infinitynotes.eu își rezervă dreptul de a suspenda conturile astfel create și de a retrage beneficiile aferente promoțiilor sau ofertelor în curs, de a anula contul fără preaviz, înștiințare, alte formalități sau despăgubiri.

Orice tentativă de fraudă sau orice fraudă (cum ar fi dar fără a se limita la: accesarea datelor Clienților infinitynotes.eu, alterarea conținutului site-ului, încercarea de afectare a performanțelor serverelor infinitynotes.eu, deturnarea conținutului livrărilor către terți etc.) vor fi pedepsite conform prevederilor legale în vigoare.

 

15.Dispoziții finale

Nulitatea oricărei clauze a Termenilor și condițiilor, parțială sau integrală, nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze sau părți de clauze. În cazul în care anumite clauze ale Termenilor și condițiilor devin inoperante în întreg sau parțial, sau în cazul în care un punct nu a fost inclus în Termeni și condiții, acestea nu vor afecta valabilitatea celorlalte clauze. Clauza inoperantă sau nemenționată va fi înlocuită cu o clauză corespunzătoare care, în măsură acceptabilă legal, se apropie cel mai mult de ceea ce Părțile contractante au intenționat sau, urmărind concepția și exprimarea Termenilor și condițiilor, se obține ceea ce se intenționează după avizarea despre clauză lipsă sau inoperantă.

Actualizat la data de 21.01.2021: Design Pathways SRL – infinitynotes.eu.